DoM

EtusivuOhjeetHinnastoVarausGalleria
HUOM!!
UUSI OSOITE

DoM Itsepalvelukirpputori

Osto- ja myyntiliike/
Flea market & Shop

Puh. 0403616953

Liikkeen aukioloaikoina

asiakaspalvelu@kirpputoridom.fi Kirpputori DoM Facebook!
Kirpputori DoM Instagram!

Välimerenkatu 3
00180 Helsinki

Avoinna:
Ma-Pe 10-18
La-Su 11-15
Tervetuloa


Ohjeita myyjälle

1. Paikkavuokran voit maksaa pöydän varaamisen yhteydessä tai viimeistään vuokran alkaessa. Otamme pöydän myynnistä 3% provision.

2. Maksupäätteiden suuresta käytöstä johtuen maksamme tilitykset 2-3 pankkipäivän kuluttua lopetettuasi suoraan tilillesi tai käteiskuoressa.

3. Pöydän vuokra-aika on 7 myyntipäivää. Jos tuot tavarasi aamulla ja haet ne illalla.

4. Kaikki myyntipaikkamme sisältävät vaatehenkarit.

5. Varmista, että tuotteissasi näkyy selvästi hinta, tuote ja paikkanumero. Kirjota mielellään tuotteesta lyhyt kuvaus hintalapulle. Esim: "Punainen Zara T-paita, koko: M" on parempi kun pelkkä: "T-Paita".

Hyväksymme ainoastaan Domin hintalapuilla merkityt tuotteet. Emme myy ostajalle hintalaputonta tuotetta, joten varmistathan että hintalaput ovat hyvin ja selkeästi kiinnitettyjä.
6. Hintalaput voi kiinnittää esimerkiksi hakaneuloilla, jotkut voi ottaa meiltä kirpputorilla.

7. Liikkeessä on arvoesineille erikseen tarkoitetut vitriinit, johon voit tuoda ne turvallisin mielin myyntiin. Suosittelemme vitriiniä esim koruille ja muille pienille ja arvokkaille esineille. Vitriini/ikkuna - 10% provisio.

8. Dom ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Liikkeessämme on kameravalvonta sekä hälytysjärjestelmä. Ilmoitamme kaikki varkaudet poliisille ja toimimme parhaamme mukaan estääksemme varkaudet. Emme vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun liikkeestä riippumattoman syyn sattuessa.

9. Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta emmekä vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. Kehotamme myyjiä tuomaan myyntiin vain ehjiä, toimivia ja hyvässä kunnossa olevia tuotteita.

10. Älä täytä pöytääsi liialla tavaralla. Ihmiset eivät jaksa käydä läpi täyteen ahdettua pöytää. On parempi laittaa pöydälle vähemmän tavaroita ja tuoda myöhemmin lisää.

11. Jos jotain tavaroitasi puuttuu pöytävuokran loputtua, tule katsomaan 3-5 päivän kuluttua löydettyjen tavaroiden hyllyämme. Emme valitettavasti voi säilyttää tavaroita ikuisesti, pidamme ne hyllyssä 10 päivää.

12. Älä ylihinnoittele tuotteitasi. Muuten ne jäävät ostamatta. Esimerkiksi: Vaatteille jotka ovat uusia tai vähän käytettyjä, sopiva hinta on noin -70% vähittäishinnasta. Vanhempien hieman kuluneiden vaatteiden hinta noin -90% vähittäishinnasta.

13. Pöytävarauksen loppuessa, voit laittaa pariksi viimeiseksi päiväksi pöytääsi -50% lapun.

14. Pöydän siistiminen 1-2 kertaa viikossa parantaa myyntiä.

15. Pöytä on tyhjennettävä vuokrasopimuksen viimeisenä päivänä ennen liikkeen sulkemisaikaa. Tyhjentämättä jääneestä pöydästä veloitamme 10,00 euron palvelumaksun, joka pidätetään myyjän myyntituloista.

Tulosta hintalaput tästä (.pdf)